Tapahtumat

Joukossa rakkaus tiivistyy

Yhdessä olemme yksi. Ryhmässä syntyy vahvempi energia, josta jokainen voi hyötyä. Ryhmässä myös syntyy upeita tilaisuuksia vuorovaikutukselle ja toinen toisiltamme oppimiselle. Pyrin ohjaamaan tapahtumissa ryhmään parantavaa ja innostavaa energiaa vahvistamaan jokaisen yksilön avautumista, kokemusta ja kasvua. Rehellinen, totuudellinen ja rohkea ilmapiiri, yhdistyneenä rakkaudelliseen, turvalliseen ja luottamukselliseen tilaan luo olosuhteet upeille kasvukokemuksille, oivalluksille ja transformaatioille. Tervetuloa mukaan upeaan rakkaudelliseen joukkoon.

Rakkauden virta Tantraillat

Tutustu tantran ja energioiden maailmaan

Haluatko kokea läsnäolon ja hyväksynnän parantavaa voimaa? Haluatko kokea mitä tantra voi sinulle tarjota? Haluatko kokeilla erilaisia tantrisia harjoituksia? Haluatko elämääsi lisää iloa?

Rakkauden virta -iltaan voit tulla yksin, kaverin tai kumppanin kanssa. Illoissa teemme esimerkiksi erilaisia ​tantrisia harjoituksia, tanssia, meditaatioita, mielikuvaharjoituksia, ryhmäenergiahoitoa tai rentoutumista. Illoissa on tärkeää, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi, joten siihen kiinnitetään erityistä huomiota.

Tantrinen tie on rakkauden ja hyväksynnän tie, joten illoissa voit tutustua omaan itseesi hyväksyvässä ilmapiirissä ja tulla paikalle juuri sellaisena kuin olet. Rakkauden virta -illat EIVÄT ole seksiorgioita tms., vaan niissä tutkaillaan omaa sisäisyyttä ja omia rajoja, jotta elämä voisi olla vähän sallivampaa, iloisempaa, nautinnollisempaa, rakkaudellisempaa, jne.

Illoissa voi nousta esille monenlaisia voimakkaita tunteita ja myös niitä ”negatiivisia” on täysin sallittua tuntea ja päästää niistä irti.

Naisten piirit

Tule voimaantumaan

Naisten piiri on mahtava tapa päästä palautumaan ja voimaantumaan naisena sekä päästä henkisessa kasvussa eteenpäin. Piirissä on tarkoitus löytää oman sydämen ja tunteiden äärelle. Piirissä voit olla täysin omana itsenäsi sellaisena, kuin siinä hetkessä olet. Irti rooleista, yrityksestä olla jotain muuta, yrityksestä tietää mitä pitää tai tulee sanoa jne.

Piirissä jokainen puhuu vuorollaan, eikä puhujaa kommentoida. Helposti kommunikointi lähtee mielestä käsin. Annamme tai jopa tuputamme neuvoja ja näkemyksiämme sekä mietimme etukäteen mitä sanomme ja miten reagoimme toisen sanoihin. Piirissä harjoittelemme vain kuuntelemaan läsnäolevasti ja hyväksyvästi.

Monesti kaipaamme ainoastaan sitä, että tulemme kuulluksi ja nähdyksi sen hetkisen tunteemme kanssa. Piirissä tämä on mahdollista. Voimme saada pyyteetöntä rakkautta ja tukea kanssasisarilta ja tuntea itsemme hyväksytyiksi. Piirissä läpikäydyt asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Piireissä on yleensä jokin yhteinen teema, jonka äärelle kokoonnumme, mutta kaikki esiin tulevat asiat ovat tervetulleita piiriin. Vaikka sinulla ensin alkuun olisikin tullut tunne, että haluat puhua jostain tietystä asiasta tai tapahtumasta, niin luota itseesi siinä, että esiin nousevat juuri oikeat siinä tilanteessa käsittelyä tarvitsevat teemat.

Tulevat naisten piirit

Lue lisää tantrailloista ja TRE ryhmätunneista