Tapahtumat

Joukossa rakkaus tiivistyy

Yhdessä olemme yksi. Ryhmässä syntyy vahvempi energia, josta jokainen voi hyötyä. Ryhmässä myös syntyy upeita tilaisuuksia vuorovaikutukselle ja toinen toisiltamme oppimiselle. Pyrin ohjaamaan tapahtumissa ryhmään parantavaa ja innostavaa energiaa vahvistamaan jokaisen yksilön avautumista, kokemusta ja kasvua. Rehellinen, totuudellinen ja rohkea ilmapiiri, yhdistyneenä rakkaudelliseen, turvalliseen ja luottamukselliseen tilaan luo olosuhteet upeille kasvukokemuksille, oivalluksille ja transformaatioille. Tervetuloa mukaan upeaan rakkaudelliseen joukkoon.

Näkymättömyydestä Näkyväksi -illat

Mitä illat voivat tarjota?

 • Näkyväksi tulemista
 • Tietoisuuden laajentamista
 • Jakamista
 • Meditaatiota
 • Lempeitä kehollisia harjoituksia
 • Rakkauden lisäämistä elämääsi
 • Pelon kohtaamista turvallisessa tilassa
 • Irti päästämistä siitä, mikä ei enää palvele
 • Tietoista liikettä
 • Tietoista kosketusta
 • jne.

Jos näkisimme heti kaiken, niin olisimme valaistuneita. Mutta emme näe, ymmärrä tai koe joitain osia itsessämme, jolloin se on tietoisuutemme pimennossa. Löytöretki itseemme ja sen näkymättömiin kohtiin on matka NÄKYVÄKSI tulemiseen.

Jokaisessa illassa on erilainen ohjelma, mutta yleensä niissä löytyy jonkinlainen jakopiiri, missä nähtäväksi voi tuoda iltaan liittyviä asioita, huomioita, irti päästämisen aiheita, jne.

Naisten piirit

Tule voimaantumaan

Naisten piiri on mahtava tapa päästä palautumaan ja voimaantumaan naisena sekä päästä henkisessa kasvussa eteenpäin. Piirissä on tarkoitus löytää oman sydämen ja tunteiden äärelle. Piirissä voit olla täysin omana itsenäsi sellaisena, kuin siinä hetkessä olet. Irti rooleista, yrityksestä olla jotain muuta, yrityksestä tietää mitä pitää tai tulee sanoa jne.

Piirissä jokainen puhuu vuorollaan, eikä puhujaa kommentoida. Helposti kommunikointi lähtee mielestä käsin. Annamme tai jopa tuputamme neuvoja ja näkemyksiämme sekä mietimme etukäteen mitä sanomme ja miten reagoimme toisen sanoihin. Piirissä harjoittelemme vain kuuntelemaan läsnäolevasti ja hyväksyvästi.

Monesti kaipaamme ainoastaan sitä, että tulemme kuulluksi ja nähdyksi sen hetkisen tunteemme kanssa. Piirissä tämä on mahdollista. Voimme saada pyyteetöntä rakkautta ja tukea kanssasisarilta ja tuntea itsemme hyväksytyiksi. Piirissä läpikäydyt asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Nyt piiriin kuuluu energiahoidollinen osio. Tämän avulla vot saada tukea irtipäästämiseen, parantumiseen tai muuten vain stressin poistoon ja voimaantumiseen.

Tulevat naistenillat

Lahdessa:

Human Design

Human Design illat Zoomissa

Human Design -ilta Zoomissa, 11.4.2023

Haluatko päästä linjaan itsesi kanssa?

Haluatko rakastaa ja hyväksyä itseäsi sellaisena kun olet?

Haluatko ymmärtää miten juuri sinun olisi hyvä tehdä isoja päätöksiä elämässäsi?

Haluatko kuulla miten HUMAN DESIGN voi helpottaa arkeasi sekä suhdetta itseesi ja läheisiisi?

Tule mukaan Human Design -iltaan, jossa käydään läpi Human Design energiatyypit lyhyesti ja jokaisen osallistujan ”strategia ja auktoriteetti”.

Ilta on tarkoitettu niille, jotka haluavat tutustua Human Designiin ja kuulla hieman sen perusteista sekä omasta Designistaan.

Human Design on hyvin looginen ja konkreettinen työkalu ymmärtää omaa toimintaa ja miten voisi olla paremmin linjassa itsensä kanssa, jotta kaikki tekemisemme onnistuisi paremmin.

Jos meille jää aikaa, niin voimme lopuksi keskustella esiin nousevista asioista Human Designiin liittyen.

Ostaessasi paikkaasi sinun tulee kirjata lisätietoihin syntymäaikasi kellonajan tarkkuudella sekä syntymäpaikkakuntasi. Näiden tietojen avulla laadin sinun karttasi ja ehdin etukäteen katsoa sinun henkilökohtaisen strategian ja auktoriteetin. (Käsittelen tietojasi luottamuksella ja ne eivät tule näkyviin minnekään.)

AIKA: 11.4.2023 klo 19:00 – 20:30

PAIKKA: Zoom (lähetän linkin ostettuasi illan)

HINTA: 10€

Mukaan mahtuu vain 20 osallistujaa, jotta ehdimme käydä eri Energiatyypit ja kaikkien henkilökohtaiset tiedot läpi. Samalla kun kuuntelet toisten strategioita ja auktoriteettejä, niin opit ymmärtämään myös muiden Designeja.  Oman Designisi (ja halutessasi läheistesi Designeja) voit käydä etukäteen katsomassa ilmaiseksi täältä.

Lue lisää tantrailloista ja TRE ryhmätunneista

Uutiskirje