Rakkauden virta ja Tantra

Rakkauden virta sinussa

Olen opiskellut, kokeillut ja harjoitellut vuosia erilaisia menetelmiä ja käyttänyt niitä itseni ja muiden hyväksi. Lopulta ymmärrykseni ja kokemukseni on, että kaiken pohjalla on vain yksi menetelmä. Tietoisuus, joka nousee elämän energiana. Jokaisen yksilön kohdalla se jalostuu omanlaisekseen, saa eri värejä ja muotoja.

Kutsun sitä rakkauden virraksi. Koska elämän energian virtaus meissä tuntuu hyvin samanlaiselta, kuin mitä olemme tottuneet kutsumaan rakkaudeksi.

Tunnen ”101 tapaa” avata rakkauden virtaa, poistaa tukoksia ja vahvistaa virtausta. Tekniikat eivät ole tärkeitä sinällään. Rakkauden virran avaaminen sinussa on.

Rakkauden virta

Astu rakkauden virtaan askel kerrallaan

Etkö oikein tiedä mitä tarvitsisit juuri nyt? Mistä lähtisit liikkeelle? Jotakin tarvitsisi tehdä, jotakin avata, jotakin helpottaa, mutta mitä? Sinun ei tarvitse tietää. Tietoisuus sinussa, kehossasi, energiassasi ja mielessäsi tietää mitä tarvitset ja mitkä ovat askeleet eheytymiseen, avautumiseen ja täyttymiseen.

Rakkauden virrassa työskentelen kanssasi syvän läsnäolon tilasta käsin. Yleensä juuri se mitä kulloinkin tarvitaan nouse esiin. Yhdistämme valmennusta, energiahoitoa ja erilaisia harjoituksia, mitä milloinkin tarvitset ja mikä vie sinua eteenpäin juuri siinä hetkessä. Rakkauden virta pyrkii pysyviin muutoksiin sinussa, askel kerrallaan.

1. Jos halua, niin voit varata ilmaisen jutteluajan
Juttelemme tilanteestasi ja kuulostellaan olisinko se minä, joka voisin auttaa sinua. Voin kertoa työtavoistani ja voit rauhassa kokea miltä työskentely kanssani voisi pitää sisällään. Keskustelu ei velvoita kumpaakaan meistä jatkotoimiin ja se tehdään puhelimessa tai videoyhteydellä (20-30 min. 0 €)

2. Energiahoito
Jos keskustelun jälkeen tai muuten vain, olet halukas tulemaan hoitooni, niin valitse seuraavaksi hoito. Aloitussessio on normaalia yksittäistä hoitokertaa pidempi. Siinä voimme paremmin tutustua tilanteeseesi, voin vastailla mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja ehdimme tehdä pitkän hoidon. (120 min / 99 €, muuten ysittäinen hoito maksaa 69€/75min)

3. Pidempi hoitosarja
Mikäli pidät työskentelystäni niin sinun kannattaa ostaa pidempi hoitosarja, joka on yksittäiskertoja halvempia. Hoitosarja räätälöityy täysin sen mukaan, mitä kulloinkin tarvitset. Sinun ei tarvitse etukäteen myöskään tietää mitä sessiolta haluat, vaan voimme edetä sen mukaan mitä kulloinkin nousee pintaan. Energiahoidot ovat tehokkaimmillaan, kun niitä käydään 3-7 päivän välein, kunhan aina välillä pidetään ainakin viikon tauko (10 x 75 min 490 € tai 5 x 75 min 300 €)

Tantra

Tantrinen lähestymistapa elämään

Tantra on vuosisatoja vanha henkisen kasvun ja vapautuneen elämän lähestymistapa. Kuten vaikkapa joogalla tai meditaatiolla, Tantralla on lukuisia suuntauksia ja variaatioita. Yksi Tantran keskeisistä piirteistä on kuitenkin pyrkimys vapautumiseen mielemme luomista kahleista, todellisuuden hyväksyminen, sekä elämän ja rakkauden virtaukseen antautuminen. Tantrisessa lähestymistavassa ovat keskeisellä sijalla omakohtaiset kokemukset, siksi painotus on tekemisessä ja kokemisessa ensin ja älyllisessä oivaltamisessa vasta jälkikäteen.

Olen itse löytänyt Tantran avulla loputtoman syyvyyden ja ilon lähteen elämääni. Se on opettanut minua olemaan aidosti läsnä ja totta juuri tässä hetkessä ja hyväksymään sen juuri sellaisena kuin se on.

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi tutustumaan Tantraan tai syventämään tantrista elämäntyyliäsi Tantrailloissa Lahdessa tai Helsingissä. Voit myös hemmotella parisuhdettasi kahdenkeskisessä Tantrisessa kohtaamisessa tai osallistua vuoden kestävään Wild Heart Transformation – koulutukseen.

Katso lisätietoja elempaa.

Valmennus auttoi monella tapaa.
Katrin valmennus auttoi jäsentämään ja katsomaan asioita uusista näkökulmista, kun elimme hankalaa vaihetta parisuhteessa. Hänen myötätuntonsa, kohtaamisen taitonsa ja turvallisen tilan luomisen kykynsä olivat tärkeitä kannattelevia elementtejä haavoittuvaisuuden äärellä. Kiitos Katri!
Aleksi

Tantrinen hemmottelu pariskunnille

Läheisyyttä ja läsnäoloa

Kaiken kiireen keskellä voi parisuhde joutua koetukselle. Yhteinen sävel voi olla hukassa. Tämän hemmottelukohtaamisen avulla kutsun teitä löytämään aitoa kohtaamista ja toisenne äärellä olemista. Todellista läheisyyttä ja läsnäoloa toisillenne. Sen parempaa lahjaa ei mielestäni olekaan, kuin aito mahdollisuus päästä lähelle ja löytää rakkaudellisempaa yhteyttä toiseen.

Hinta: 140 € + mahdollinen tilavuokra

Tiedustele Tantrista hemmottelua yhteyssivun kautta ja sovitaan yksityiskohdista.

Wild Heart Transformation

Syväsukellus elämään Tantran avulla

Vuoden kestävän matkan tarkoituksena on luoda voimakkaampi ja mutkattomampi yhteys omaan sydäntilaan.

Sydän on spontaani ja villi. Kun olet yhteydessä omaan sydäntilaasi, olet myös yhteydessä omaan totuuteesi, tunnistat omia rajojasi ja omia tarpeitasi. Tunnet itsesi vapaammaksi tekemään elämääsi rikastuttavia ja rohkeita valintoja. Uskallat elää täydemmin! Esimerkilläsi pystyt innostamaan ja tukemaan myös ystäviäsi. Pystyt vaikuttamaan omaan elinympäristöösi ja maailmaan positiivisella tavalla.

Wild Heart Transformation eli WHT on vuoden kestävä prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista ja pienryhmätapaamisista. Ohjaajien lisäksi koulutuksessa on mukana ainakin kaksi tantrakoulutuksen saanutta avustajaa. Matkaa taitetaan tiiviissä ryhmässä, jonka yhteinen prosessi ja tutut osanottajat mahdollistavat syvenemisen. Uusi ryhmä aloittaa vuosittain. Jos olet kiinnostunut ohjelmasta, pyydä rohkeasti lisätietoja.

Koulutuksen on kehittänyt Shanti Limnell Wild Heart Academy:sta (www.wildheartacademy.net). Ohjaan Wild Heart Transformation ohjelmaa Etelä-Suomessa yhdessä Simo Annalan kanssa. WHT koulutuksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa tantrakoulutusta Shanti Limnellin ohjauksessa Tantric Life Coach koulutuksella. Ohjelmaan, ohjaajiin ja Shantiin voi tutustua Wild Heart Academyn sivuilla.

Lue lisää Tantrasta ja valmennuksista

No posts