Tantra

Tantrinen lähestymistapa elämään

Tantra on vuosisatoja vanha henkisen kasvun ja vapautuneen elämän lähestymistapa. Kuten vaikkapa joogalla tai meditaatiolla, Tantralla on lukuisia suuntauksia ja variaatioita. Yksi Tantran keskeisistä piirteistä on kuitenkin pyrkimys vapautumiseen mielemme luomista kahleista, todellisuuden hyväksyminen, sekä elämän ja rakkauden virtaukseen antautuminen. Tantrisessa lähestymistavassa ovat keskeisellä sijalla omakohtaiset kokemukset, siksi painotus on tekemisessä ja kokemisessa ensin ja älyllisessä oivaltamisessa vasta jälkikäteen.

Olen itse löytänyt Tantran avulla loputtoman syyvyyden ja ilon lähteen elämääni. Se on opettanut minua olemaan aidosti läsnä ja totta juuri tässä hetkessä ja hyväksymään sen juuri sellaisena kuin se on.

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi tutustumaan Tantraan tai syventämään tantrista elämäntyyliäsi Tantrailloissa Lahdessa tai Helsingissä. Voit myös hemmotella parisuhdettasi kahdenkeskisessä Tantrisessa kohtaamisessa tai osallistua vuoden kestävään Wild Heart Transformation – koulutukseen.

Tantrinen hemmottelu pariskunnille

Läheisyyttä ja läsnäoloa

Kaiken kiireen keskellä voi parisuhde joutua koetukselle. Yhteinen sävel voi olla hukassa. Tämän hemmottelukohtaamisen avulla kutsun teitä löytämään aitoa kohtaamista ja toisenne äärellä olemista. Todellista läheisyyttä ja läsnäoloa toisillenne. Sen parempaa lahjaa ei mielestäni olekaan, kuin aito mahdollisuus päästä lähelle ja löytää rakkaudellisempaa yhteyttä toiseen.

Hinta: 140 € + mahdollinen tilavuokra

Tiedustele Tantrista hemmottelua yhteyssivun kautta ja sovitaan yksityiskohdista.

Wild Heart Transformation

Syväsukellus elämään Tantran avulla

Vuoden kestävän matkan tarkoituksena on luoda voimakkaampi ja mutkattomampi yhteys omaan sydäntilaan.

Sydän on spontaani ja villi. Kun olet yhteydessä omaan sydäntilaasi, olet myös yhteydessä omaan totuuteesi, tunnistat omia rajojasi ja omia tarpeitasi. Tunnet itsesi vapaammaksi tekemään elämääsi rikastuttavia ja rohkeita valintoja. Uskallat elää täydemmin! Esimerkilläsi pystyt innostamaan ja tukemaan myös ystäviäsi. Pystyt vaikuttamaan omaan elinympäristöösi ja maailmaan positiivisella tavalla.

Wild Heart Transformation eli WHT on vuoden kestävä prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista ja pienryhmätapaamisista. Ohjaajien lisäksi koulutuksessa on mukana ainakin kaksi tantrakoulutuksen saanutta avustajaa. Matkaa taitetaan tiiviissä ryhmässä, jonka yhteinen prosessi ja tutut osanottajat mahdollistavat syvenemisen. Uusi ryhmä aloittaa vuosittain. Jos olet kiinnostunut ohjelmasta, pyydä rohkeasti lisätietoja.

Koulutuksen on kehittänyt Wild Heart Academy:n perustaja Shanti Limnell. Ohjaan WHT koulutusta Etelä-Suomessa yhdessä Antti Virolaisen kanssa. Seuraava kurssimme alkaa syyskuussa 2022 ja lisätietoja siitä saat klikkaamalla alla olevaa lisätieto-nappia.

Tänä vuonna on alkamassa toinenkin WHT koulutus, jota vetävät Ananda Kali Teerilahti ja Jenna Roshani Äikäs. Tämä koulutus alkaa marraskuussa 2022 ja se pidetään Keski-Suomessa. Tästä koulutuksesta löydät lisätietoja täältä.

WHT koulutuksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa tantrakoulutusta Shanti Limnellin ohjauksessa Tantric Life Coach koulutuksella. Ohjelmaan, ohjaajiin ja Shantiin voi tutustua Wild Heart Academyn sivuilla.

Lue lisää Tantrasta ja valmennuksista