Tantra

Tantrinen lähestymistapa elämään

Tantra on vuosisatoja vanha henkisen kasvun ja vapautuneen elämän lähestymistapa. Kuten vaikkapa joogalla tai meditaatiolla, Tantralla on lukuisia suuntauksia ja variaatioita. Yksi Tantran keskeisistä piirteistä on kuitenkin pyrkimys vapautumiseen mielemme luomista kahleista, todellisuuden hyväksyminen, sekä elämän ja rakkauden virtaukseen antautuminen. Tantrisessa lähestymistavassa ovat keskeisellä sijalla omakohtaiset kokemukset, siksi painotus on tekemisessä ja kokemisessa ensin ja älyllisessä oivaltamisessa vasta jälkikäteen.

Olen itse löytänyt Tantran avulla loputtoman syyvyyden ja ilon lähteen elämääni. Se on opettanut minua olemaan aidosti läsnä ja totta juuri tässä hetkessä ja hyväksymään sen juuri sellaisena kuin se on.

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi tutustumaan Tantrisiin harjoituksiin tai syventämään tantrista elämäntyyliäsi illoissani. Voit myös osallistua vuoden kestävään Wild Heart Transformation – koulutukseen.

Wild Heart Transformation

Syväsukellus elämään Tantran avulla

Noin vuoden kestävän matkan tarkoituksena on luoda voimakkaampi ja mutkattomampi yhteys omaan sydäntilaan.

Sydän on spontaani ja villi. Kun olet yhteydessä omaan sydäntilaasi, olet myös yhteydessä omaan totuuteesi, tunnistat omia rajojasi ja omia tarpeitasi. Tunnet itsesi vapaammaksi tekemään elämääsi rikastuttavia ja rohkeita valintoja. Uskallat elää täydemmin! Esimerkilläsi pystyt innostamaan ja tukemaan myös ystäviäsi. Pystyt vaikuttamaan omaan elinympäristöösi ja maailmaan positiivisella tavalla.

Wild Heart Transformation eli WHT on noin vuoden kestävä prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista ja pienryhmätapaamisista. Ohjaajien lisäksi koulutuksessa on mukana ainakin kaksi tantrakoulutuksen saanutta avustajaa. Matkaa taitetaan tiiviissä ryhmässä, jonka yhteinen prosessi ja tutut osanottajat mahdollistavat syvenemisen. Uusi ryhmä aloittaa vuosittain. Jos olet kiinnostunut ohjelmasta, pyydä rohkeasti lisätietoja.

Koulutuksen on kehittänyt Wild Heart Academy:n perustaja Shanti Limnell. Ohjaan WHT koulutusta Raaseporin Tenholassa yhdessä Antti Virolaisen kanssa. Seuraava kurssimme alkaa lokakuussa 2024 ja lisätietoja siitä saat Wild Heart Academyn sivuilta tai klikkaamalla alla olevaa lisätieto-nappia.

WHT koulutuksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa tantrakoulutusta Shanti Limnellin ohjauksessa Tantric Life Coach koulutuksella. Ohjelmaan, ohjaajiin ja Shantiin voi tutustua Wild Heart Academyn sivuilla.

Lue lisää Tantrasta ja valmennuksista

Uutiskirje