Myyntiehdot

Rakkaudenvirta.fi (jäljempänä palveluntarjoaja) myy hyvinvointipalveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille Suomessa. Pidätämme oikeuden myyntiehtojen ja hintojen muutoksiin.

Yhteystiedot

Sähköposti: katri@rakkaudenvirta.fi

Puhelin: 0503487888

Postiosoite: Studio Rauha, Co / Rakkaudenvirta.fi, Katri Peuralinna, Rauhankatu 8, 15110 Lahti

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tilaaminen

Tilattavat palvelut valitaan kotisivuilla lisäämällä ne kaupasta ostoskoriin. Myös ajanvarauksen yhteydessä voit ostaa palveluita. Tilaus vahvistetaan maksamalla tilaus verkkokaupan kassatoiminnossa, maksamalla pyydetty summa oman pankin pankkisiirtona tai valitsemalla maksun käteisellä paikan päällä. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä myyntiehdot ja palveluiden hinnat. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut palvelut, hinta sekä mahdollisesti varaamasi tapaamisen ajankohta.

Jos olet ostanut viiden tai kymmenen kerran paketin, niin saat sähköpostiisi koodin, jonka avulla voit varata itsellesi aikoja ajanvarauksesta. Varatessasi aikoja tarvitset oman sähköpostiosoitteesi ja sähköpostissa saamasi koodin. Muista säilyttää koodi huolella! Viiden ja kymmenen kerran paketit ovat voimassa 180 päivää. Jos jostain pakottavasta syystä et ole voinut käyttää pakettisi aikoja puolen vuoden sisällä, niin ota minuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Maksutavat

Tuotteet voidaan maksaa käyttäen pankki- tai luottokorttia tai voit käydä maksamassa omassa pankissa. Voit myös valita maksavasi käteisellä paikan päällä. Paikanpäällä voit käyttää käteisen ohella MobilePay:tä tai Pivo:a.

Maksupalvelutarjoaja

Pankki- ja luottokorttimaksut käsitellään Stripe-maksujärjestelmän kautta. Stripe on yksi suurimmista ja turvallisimmista online maksujärjestelmistä. Kaikki maksutavat on lisäkuluttomia (paitsi luottokortit) ja asiakkaat voivat valita seuraavat maksukortit: Debit- ja luottokortit (Visa, Mastercard tai American Express).

Debit- tai luottokortti ovat luotettava tapa maksaa ja ovat Visan, Mastercardin tai American Expressin turvaamat. Huomaa, että luottokortilla maksusta saatetaan periä lisäkuluja kortintarjoajasta riippuen.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista OIKEIN tilauksen yhteydessä.

Toimitus

Rakkaudenvirta.fi verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat palveluita. Tapaamiset ovat joko puhelimitse, Zoomin välityksellä tai kasvokkain tapahtuvia. Kaukohoidot tehdään sovittuna aikana ja sitä ennen olemme yhteydessä puhelimitse tai Zoomin välityksellä. Kasvokkain tapahtuvat tapaamiset ovat Studio Rauhassa, osoitteessa Rauhankatu 8, 15110 Lahti.

Asiakkaan laitteet, ohjelmistot ja yhteydet

Palvelun käyttämiseksi (Zoom ja puhelin tapaamiset) asiakas tarvitsee soveltuvat laitteet, ohjelmiston ja yhteyden (esimerkiksi internet-yhteyden). Nämä eivät kuulu palveluun. Asiakas vastaa itse laitteiden, ohjelmistojen ja yhteyksien hankkimisesta, toimintakunnosta ja soveltuvuudesta palvelun käyttöön. Zoom palvelu on ilmaista.

Peruutukset

Verkkokaupan asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa tai siirtää tapaaminen 24 tuntia ennen tapaamista. Tämän jälkeen tapaamista ei voi perua, mutta tapaamisen voi siirtää toiselle osallistujalle. Tällöin on asiasta ilmoitettava viipymättä: 0503487888

Vastuuvapauslauseke

Palveluntarjoaja ei vastaa etäpalveluissa käytetyistä laitteista, kuten puhelimesta, tietokoneesta, nettiyhteyksistä, tms. Nämä ovat asiakkaan vastuulla ja asiakas vastaa niiden kustannuksista. Etäyhteyksissä palveluntarjoaja soittaa sovittuun numeroon tai lähettää linkin Zoom palvelun kautta tapahtuvaan tapaamiseen. Asiakas vastaa siitä, että on tavoitettavissa sovittuna aikana, sovitulla tavalla.

Muut ehdot

Energiahoidot eivät korvaa lääkärin palveluita. Jos sinulla on joku sairaus, niin älä lopeta hoitojasi tai lääkitystäsi. Energiahoidoissa ja Tantrisessa valmennuksessa esitellyt tiedot, neuvot ja ohjeet eivät ole virallisia terveydenhoidon suosituksia, vaan ovat tarkoitettu ei-hoidollisen itsensä kehittämisen tueksi. Täten palveluiden ostaminen ei siis ole lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Palveluiden käyttäminen ei poissulje lääketieteellisen hoidon tai terapian tarvetta, joista tulee keskustella lääkärin kanssa.