Energiahoidot

Rakkauden virta sinussa

Kaikki tässä maailmassa muodostuu enrgiasta. Erilaisten energioiden virtauksen voi oppia tuntemaan ja virtauksessa olevia häiriöitä voi oppia avaamaan eri tavoin.

Energiahoidossa työskentelen tuon energian kanssa. Luon tilan, jossa sinä voit päästää irti juuri niistä haasteista, vaivoista, käytösmalleista, sairauksista, kivuista, jne., joista olet valmis päästämään irti.

Vaikka energiahoidoilla voi saada apua moniin vaivoihin, niin takuuvarmaa parannusta ei voi luvata. Suosittelen kuitenkin käymään hoidoissa vähintään 3 kertaa. Tällä hoitomäärällä kehosta poistuu jo paljon fysiologista stressiä ja olo yleensä helpottuu.

Rakkauden virta

energiahoito

Patojen avaaminen

Kun elämän energia virtaa meissä vapaana, kaikki sujuu. Keho parantaa ja korjaa itseään. Tunnemme olomme erinomaiseksi, energiseksi, onnelliseksi. Asiat elämässämme tapahtuvat synkroniassa. Hyödynnämme potentiaaliamme vaivattomasti. Kasvamme ja laajenemme. Nautimme olemassaolostamme.

Elämän energian vuolas virtaus meissä on luonnollinen olotila, mutta tukahdutamme ja patoamme virtausta monin tavoin. Kuinka päivittäin käytämme kehoamme, hengitämme, syömme, ajattelemme ja tunnemme vaikuttaa energian virtaukseen ja voi padota sitä. Traumat, pitkään jatkuneet pelot, stressi ja syvään uurtuneet ajatusmallit aiheuttavat usein energeettisiä solmuja, jotka ilmenevät henkisesti ja fyysisinä vaivoina sekä laajemmin elämässämme.

Rakkauden virta – energiahoidoissa sinulla on mahdollisuus päästä sellaiseen tilaan, jossa sinua voidaan auttaa päästämään irti juuri niistä ongelmista ja vaivoista, mitä sillä kertaa on mahdollista. Irti päästäminen ei välttämättä ole helppoa, vaan ihminen joutuu kokemaan ja tuntemaan uudestaan sisäänsä varastoituneet tunteet, tilanteet ja traumat. Jos tähän prosessiin on valmis, niin hoidoissa voidaan purkaa elämää rajoittavia kermisia yhteyksiä ja edellisten elämien traumoja, jotka vaikuttavat vielä meidän nykyisessä elämässämme.

Parhaat tulokset saavutetaan yleensä siten, että hoitokertoja toistetaan riittävästi, hoidoissa havaittuja asioita tutkitaan ja esiin nousseita traumoja ja tunnelukkoja kohdataan ja poistetaan mahdollisuuksien mukaan.

Tällainen energeettinen työskentely on hyvin tarpeellista esim. henkisessä kasvussa. Ihminen pääsee yleensä eteenpäin vain tiettyyn pisteeseen asti ja sen jälkeen voidaan tarvita ulkopuolisen apua. Myös elämän asettamat kriisitilanteet ovat sellaisia, joissa ulkopuolista apua voidaan tarvita.

Jos olet itse energiahoitaja, niin on hyvä ymmärtää, että myös energiahoitajien oma hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää. On pidettävä huolta omasta hyvinvoinnista, jotta energia asiakkaille kanavoituisi puhtaasti. Lisäksi jokainen energiahoitaja voi kehittyä yhä paremmaksi työssään ja levittää omaa rakkauttaan maapallolle yhä tehokkaammin, jos olet valmis panostamaan ja hoitamaan itseäsi sellaisilla energiahoidoilla, joissa voidaan poistaa karmisia esteitä ja edellisten elämien / rinnakkaistodellisuuksien kytköksiä. Tästä syystä myös itse käyn tällaisissa hoidoissa säännöllisesti!

Rakkauden Virta Energiahoitojen hinnat:
Yksittäinen hoitokerta 75 € (75 min)

Pitkä hoitokerta 111€ (120min)

Viiden hoitokerran sarja 299€ (59,80€/kerta)

BodyMind Energy Balancing Method
Energiahoito

Luonnollinen, tehokas ja turvallinen menetelmä

Kärsitkö selkä- tai muista kivuista?
Tunnetko itsesi väsyneeksi, ahdistuneeksi, nuutuneeksi, stressaantuneeksi tai masentuneeksi?

BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä, joka auttaa monenlaisissa vaivoissa.

BodyMind Energy Balancing Method on Suomen enrgiahoitajat Oy:n kehittämä metodi ja olen heidän kouluttamansa 3. tason energiahoitaja.

Hoitojen hinnat:
Yksittäinen hoitokerta 75 € (75 min)

Pitkä hoitokerta 111€ (120min)

Viiden hoitokerran sarja 299 € (59,80 €/kerta)

Kolmen kuukauden Muutosvirta

Oletko valmis muutokseen?

Tuntuuko, että olet jumissa henkisen kasvusi kanssa? Pelottaako käydä asioita yksin läpi? Omat voimat eivät enää riitä tai olet umpikujassa.

Kaikuuko päässä: ”Tulenko hulluksi?” ”Hukunko?” ”Apua, en jaksa!”

Tai onko elämässäsi turbulenssia? Monta muutosta ja voimavarat vähissä? Mikään ei tunnu onnistuvan?

Kolmen kuukauden Rakkauden muutosvirta auttaa sinua eteenpäin, enkä jätä sinua yksin pähkäilyinesi. Muutosvirtaan kuuluu:

  • Aloituskerta 120 min energiahoito
  • Lisäksi kolme energiahoitoa / kuukausi (yhteensä 9 kpl 75 min hoitoja)
  • Olen tukenasi myös hoitojen välissä!
  • 3 x 30min kaukohoitoa

Huom! Energiahoidoille, joista yksi hoidoista on 2h pitkä, tulee hintaa 59€ + 3 x 30 min kaukohoidot päälle eli vielä 90€ arvoinen lisäetu!!

Hinta kolmelle kuukaudelle: 590€ TAI 197€/kk

Hoidot yksittäin tulisivat maksamaan yhteensä 876€!

Eli 2h hoito: 111€, 9 x 75min hoito: 675€ ja 3 x 30min kaukohoito: 90€

Säästät siis 286€!!

Tämä paketti ei ole myynnissä netin kautta, vaan ota minuun yhteyttä viestillä tai varaa ilmainen 30min konsultointisessio ja sovimme hoitopäivät ja maksusuunnitelman (monessako erässä laskutan). Hoitojen välillä oleva tuki tulee sinulle silloin, kun sitä tarvitset eli 30min zoom/puhelin/hoitoajat sovitaan viesteillä.

Ryhmäkaukohoidot toteutetaan sunnuntaisin klo 21.00 – 21.30. Voit ilmoittautua mukaan maksamalla hoidon hinnan 15€ (ensikertalaisille hoito maksaa 5€). Klikkaa tekstin alla olevaa kuvaketta päästäksesi ostamaan tuotteen. Tuotekuvauksessa on myös ohje, miten maksat hoidon pankkisiirrolla.

Ryhmäkaukohoitojen tarkoituksena on välittää energiaa, joka tulee jokaisen korkeimmaksi parhaaksi ja sielunsuunnitelman mukaisesti. Tämä energia tulee pyyteettömästä rakkaudesta.

Voit miettiä ennen hoidon vastaanottamista, mihin tarkoitukseen vastaanotat energiaa. Tämä ei ole mitenkään välttämätöntä, mutta voi auttaa sinua vastaanottamaan parannusta juuri sinulle ajankohtaiseen asiaan, vaivaan, sairauteen, traumaan, käytösmalliin, jne.

Voit halutessasi ottaa hoitoon myös tulkinnan. Tulkinta lähetetään sähköpostilla viimeistään seuraavana päivänä. Tulkinnassa kerron mitä hoidossa huomasin, sainko jotain viestiä, liittyikö hoitoon jokin edellinen elämä tai rinnakkaistodellisuus, kohdistuiko hoito johonkin sukukarman osaan, tms.

Hinta ensikertalaisille: 5€

Perushinta hoidolle: 15€

Hoito + tulkinta: 25€

Human Design -tulkinnat

Työkalu itsensä hyväksymiseen sellaisena kuin on!

Human Design (HD) voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten sinä voit kuunnella itseäsi ja löytää omat vahvuutesi ja elämän flown. HD:n avulla voit ymmärtää myös läheistesi toimintaa paremmin ja opetella kommunikoimaan heidän kanssaan rakentavammalla tavalla. Kun käsityksemme itsestä ja toisista lisääntyy, niin kohtelemme itseämme ja toisia kunnioittavammin ja armollisemmin. Meistä jokainen on täysin uniikki kokonaisuus!

Vaikka olemme uniikkeja, niin meissä löytyy joitain yhteneviäkin asioita. Esimerkiksi HD:n mukaan ihmiset voidaan jakaa viiteen pääenergiatyyppiin, jotka ovat Generaattori, Manifesting Generaattori, Manifestori, Projektori ja Reflektori. Voit katsoa oman HD -karttasi esimerkiksi täältä. Kartan laatimiseen tarvitset syntymäaikasi kellon tarkkuudella ja syntymäpaikkakuntasi.

Kun olet laatinut oman karttasi ja nähnyt oman Designisi, niin voit katsoa joitain perustietoja Designistasi tulevista blogiteksteistäni. Jos sinua kiinnostaa ymmärtää Designiasi paremmin, niin tervetuloa tulkintaani.

Voit ostaa tulkinnan alla olevien kuvausten perusteella. Päätettyäsi minkälainen tulkinta olisi sinulle hyvä, niin voit joko ostaa tulkinnan nettikaupan kautta ja varata sitten ajan tulkinnalle tai sitten voit miettiä minkä tulkinnan haluisit, varata ajan ja kertoa valintasi sekä maksaa tulkinta paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Voit tällä hetkellä varata ajan tulkintaan (tapaaminen paikan päällä tai zoomissa) ottamalla yhteyttä minuun jollain seuraavista tavoista:

Laita sähköpostia: katri@rakkaudenvirta.fi

Soita tai tekstaa: o45 78373753

Tältä näyttää Human Design -kartta ja perustiedot:

Tältä näyttää Testi Tanelin kartta, jonka laadin täysin sattumanvaraisilla syntymätiedoilla. Vasemmalla on Human Design -kartta ja oikealla kirjallista perustietoa.

Varatessasi aikaa sinun tulee antaa syntymätietosi etukäteen, jotta ehdin laatia sinulle tulkinnan.

Aikaa varatessasi kerro minkälaista tulkintaa haluat, sekä haluatko tavata kasvotusten vai zoomissa. Oletko esimerkiksi vasta kiinnostunut aiheesta vai onko sinulla jo enemmän kokemusta? Haluatko kenties kuulla myös läheistesi Designista? Anna silloin myös heidän tietonsa. Alla olevien kuvausten avulla voit valmiiksi miettiä millaista tulkintaa kaipaat.

Human Design tulkinta, harjoitustulkinnat: 45min / 35€

P.S. Koen itseni vielä harjoittelijaksi, joten tulkinnat hyvin halvalla.

Lue lisää energiahoidoista

Uutiskirje