Energiahoidot

Näkyväksi tuleminen sinussa

Kaikki tässä maailmassa muodostuu Rakkaudesta, Ykseydestä. Sinä olet Ykseys. Tässä dualistisessa maailmassa kaikki näyttää kuitenkin hyvin erilaiselta. Sinulla on keho, mieli ja tunteet ja kaikkiin näistä liittyy pelkoja. Pelot saavat meidät reagoimaan alitajuisesti eri tavoilla. Suurin osa peloista on myös alitajuisia, joten niihin voi olla vaikea päästä käsiksi.

Yksilötapaamisissa luon tilan, jossa sinä voit päästää irti juuri niistä haasteista, vaivoista, käytösmalleista, sairauksista, kivuista, jne., joista olet valmis päästämään irti. Samalla tietoisuutesi laajenee.

Vaikka tietoisuutemme laajentuessa voimme saada apua moniin vaivoihin, niin takuuvarmaa parannusta ei voi luvata. Suosittelen kuitenkin käymään tapaamisissa vähintään 3-5 kertaa. Tälllä tapaamisten määrällä yleensä luottamus itseen lisääntyy ja tietoisuus laajenee sen verran, että tulemme jo huomattavasti näkyvämmäksi.

Energiahoidot
Kolmen kuukauden yksilötuki

Energiahoidot

Patojen avaaminen

Kun elämän energia virtaa meissä vapaana, kaikki sujuu. Keho parantaa ja korjaa itseään. Tunnemme olomme erinomaiseksi, energiseksi, onnelliseksi. Asiat elämässämme tapahtuvat synkroniassa. Hyödynnämme potentiaaliamme vaivattomasti. Kasvamme ja laajenemme. Nautimme olemassaolostamme.

Elämän energian vuolas virtaus meissä on luonnollinen olotila, mutta tukahdutamme ja patoamme virtausta monin tavoin. Kuinka päivittäin käytämme kehoamme, hengitämme, syömme, ajattelemme ja tunnemme vaikuttaa energian virtaukseen ja voi padota sitä. Traumat, pitkään jatkuneet pelot, stressi ja syvään uurtuneet ajatusmallit aiheuttavat usein energeettisiä solmuja, jotka ilmenevät henkisesti ja fyysisinä vaivoina sekä laajemmin elämässämme.

Yksilötapaamisissa sinulla on mahdollisuus päästä sellaiseen tilaan, jossa sinua voidaan auttaa päästämään irti juuri niistä ongelmista ja vaivoista, mitä sillä kertaa on mahdollista. Irti päästäminen ei välttämättä ole helppoa, vaan ihminen joutuu kokemaan ja tuntemaan uudestaan sisäänsä varastoituneet tunteet, tilanteet ja traumat. Jos tähän prosessiin on valmis, niin tapaamisissa voidaan purkaa elämää rajoittavia kermisia yhteyksiä ja edellisten elämien traumoja, jotka vaikuttavat vielä meidän nykyisessä elämässämme.

Parhaat tulokset saavutetaan yleensä siten, että tapaamisia toistetaan riittävästi, havaittuja asioita tutkitaan ja esiin nousseita traumoja ja tunnelukkoja kohdataan ja poistetaan mahdollisuuksien mukaan.

Tällainen energeettinen työskentely on hyvin tarpeellista esim. henkisessä kasvussa. Ihminen pääsee yleensä eteenpäin vain tiettyyn pisteeseen asti ja sen jälkeen voidaan tarvita ulkopuolisen apua. Myös elämän asettamat kriisitilanteet ovat sellaisia, joissa ulkopuolista apua voidaan tarvita.

Jos olet itse energiahoitaja, niin on hyvä ymmärtää, että myös energiahoitajien oma hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää. On pidettävä huolta omasta hyvinvoinnista, jotta energia asiakkaille kanavoituisi puhtaasti. Lisäksi jokainen energiahoitaja voi kehittyä yhä paremmaksi työssään ja levittää omaa rakkauttaan maapallolle yhä tehokkaammin, jos olet valmis panostamaan itseesi ja olet valmis poistamaan karmisia esteitä ja edellisten elämien / rinnakkaistodellisuuksien kytköksiä. Tästä syystä myös itse käyn tällaisissa tapaamisissa säännöllisesti!

Tapaamisten hinnat:
Yksittäinen hoitokerta 75 € (75 min)

Pitkä tapaaminen 111€ (120min)

Viiden kerran sarja 299€ (59,80€/kerta)

Kolmen kuukauden yksilötuki

Oletko valmis muutokseen?

Tuntuuko, että olet jumissa henkisen kasvusi kanssa? Pelottaako käydä asioita yksin läpi? Omat voimat eivät enää riitä tai olet umpikujassa.

Kaikuuko päässä: ”Tulenko hulluksi?” ”Hukunko?” ”Apua, en jaksa!”

Tai onko elämässäsi turbulenssia? Monta muutosta ja voimavarat vähissä? Mikään ei tunnu onnistuvan?

Kolmen kuukauden tapaamispaketti auttaa sinua eteenpäin, enkä jätä sinua yksin pähkäilyinesi. Mukaan pakettiin kuuluu:

  • Aloituskerta 120 min tapaaminen
  • Lisäksi kolme tapaamista / kuukausi (yhteensä 9 kpl 75 min tapaamisia)
  • Olen tukenasi myös hoitojen välissä!
  • 3 x 30min etätapaaminen

Huom! Tapaamiset, joista yksi hoidoista on 2h pitkä, tulee hintaa 59€ + 3 x 30 min kaukohoidot päälle eli vielä 90€ arvoinen lisäetu!!

Hinta kolmelle kuukaudelle: 590€ TAI 197€/kk

Tapaamiset yksittäin tulisivat maksamaan lähes 900€!

Säästät siis noin 300€!!

Tämä paketti ei ole myynnissä netin kautta, vaan ota minuun yhteyttä viestillä tai varaa ilmainen 30min konsultointisessio ja sovimme tapaamispäivät ja maksusuunnitelman (monessako erässä laskutan). Tapaamisten välillä oleva tuki tulee sinulle silloin, kun sitä tarvitset eli 30min zoom/puhelin/hoitoajat sovitaan viesteillä.

Human Design -tulkinnat

Työkalu itsensä hyväksymiseen sellaisena kuin on!

Olen Generaattori ja Profiilini on 3/6. Jos Human Design on sinulle tuttua, niin tiedät jo tämän perusteella paljon minusta.

Olen Tiina Miinalaisen (Avaramieli) kouluttama Human Design tulkitsija ja teen tällä hetkellä perustulkintoja. Perustulkinnat kertovat jo hyvin paljon omasta Designista ja sen enempää ei oikeastaan aluksi tarvitsekaan Human Designista tietää. Omat opintoni kyllä jatkuvat vielä Tiinan ohjauksessa.

Human Design (HD) voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten sinä voit kuunnella itseäsi ja löytää omat vahvuutesi ja elämän flown. HD:n avulla voit ymmärtää myös läheistesi toimintaa paremmin ja opetella kommunikoimaan heidän kanssaan rakentavammalla tavalla. Kun käsityksemme itsestä ja toisista lisääntyy, niin kohtelemme itseämme ja toisia kunnioittavammin ja armollisemmin. Meistä jokainen on täysin uniikki kokonaisuus!

Vaikka olemme uniikkeja, niin meissä löytyy joitain yhteneviäkin asioita. Esimerkiksi HD:n mukaan ihmiset voidaan jakaa viiteen pääenergiatyyppiin, jotka ovat Generaattori, Manifesting Generaattori, Manifestori, Projektori ja Reflektori. Voit katsoa oman HD -karttasi esimerkiksi täältä. Kartan laatimiseen tarvitset syntymäaikasi kellon tarkkuudella ja syntymäpaikkakuntasi.

Kun olet laatinut oman karttasi ja nähnyt oman Designisi, niin voit katsoa joitain perustietoja Designistasi tulevista blogiteksteistäni. Jos sinua kiinnostaa ymmärtää Designiasi paremmin, niin tervetuloa tulkintaani. Olen opiskellut Human designin perusteita, joten minulta voi saada vain perustulkintaa, ei syvällistä kanavien tai porttien tulkintaa.

Voit ostaa tulkinnan alla olevien kuvausten perusteella. Päätettyäsi minkälainen tulkinta olisi sinulle hyvä, niin voit joko ostaa tulkinnan nettikaupan kautta ja varata sitten ajan tulkinnalle TAI sitten voit miettiä minkä tulkinnan haluisit, varata ajan ja kertoa valintasi lisätieto-osiossa. Tulkinnan voi maksaa paikan päällä käteisellä tai kortilla tai zoom tapaamisessa lähetän sinulle maksulinkin.

Tältä näyttää Human Design -kartta ja perustiedot:

Tältä näyttää Testi Tanelin kartta, jonka laadin täysin sattumanvaraisilla syntymätiedoilla. Vasemmalla on Human Design -kartta ja oikealla kirjallista perustietoa.

Voit varata ajan tulkintaan myös (tapaaminen paikan päällä tai zoomissa) ottamalla yhteyttä minuun jollain seuraavista tavoista:

Laita sähköpostia: katri@rakkaudenvirta.fi

Soita tai tekstaa: o45 78373753

Varatessasi aikaa sinun tulee antaa syntymätietosi kellonajan ja paikan tarkkuudella etukäteen, jotta ehdin laatia sinulle tulkinnan.

Aikaa varatessasi kerro minkälaista tulkintaa haluat, sekä haluatko tavata kasvotusten vai zoomissa. Oletko esimerkiksi vasta kiinnostunut aiheesta vai onko sinulla jo enemmän kokemusta? Haluatko kenties kuulla myös läheistesi Designista? Anna silloin myös heidän tietonsa. Alla olevien kuvausten avulla voit valmiiksi miettiä millaista tulkintaa kaipaat.

Human Design tulkinta: 60min / 75€

Lue lisää

Uutiskirje