Energiahoidot

Rakkauden virta sinussa

Energian luonnollisen virtauksen voi tuntea ja siinä olevia tukoksia voi oppia avaamaan eri tavoin. Sinäkin voit herkistyä sille ja oppia tuntemaan sen.

Energiahoidossa työskentelen tuon energian kanssa. Luon tilan, jossa sinä voit päästää irti juuri niistä haasteista, vaivoista, käytösmalleista, sairauksista, kivuista, jne., joista olet valmis päästämään irti.

Energiahoito on varmasti yksi turvallisimmista hoitomuodoista maailmassa. Kehoa ei pakoteta, sille ei tehdä mitään radikaaleja operaatioita eikä sinne laiteta mitään kemikaaleja. Energiahoitoa voi siis tehdä kaikille iästä ja kunnosta riippumatta.

Vaikka energiahoidoilla voi saada apua moniin vaivoihin, niin takuuvarmaa parannusta ei voi luvata. Suosittelen kuitenkin käymään hoidoissa vähintään 3 kertaa. Tällä hoitomäärällä kehosta poistuu jo paljon fysiologista stressiä ja siinä kohtaa tiedämme, kuinka hyvin sinun kehosi vastaa hoitoon. 

Rakkauden virta energiahoito

Patojen avaaminen

Kun elämän energia virtaa meissä vapaana, kaikki sujuu. Keho parantaa ja korjaa itseään. Tunnemme olomme erinomaiseksi, energiseksi, onnelliseksi. Asiat elämässämme tapahtuvat synkroniassa. Hyödynnämme potentiaaliamme vaivattomasti. Kasvamme ja laajenemme. Nautimme olemassaolostamme.

Elämän energian vuolas virtaus meissä on luonnollinen olotila, mutta tukahdutamme ja patoamme virtausta monin tavoin. Kuinka päivittäin käytämme kehoamme, hengitämme, syömme, ajattelemme ja tunnemme vaikuttaa energian virtaukseen ja voi padota sitä. Traumat, pitkään jatkuneet pelot, stressi ja syvään uurtuneet ajatusmallit aiheuttavat usein energeettisiä solmuja, jotka ilmenevät tukkoisuutena ja vaivoina sekä kehossamme, että laajemmin elämässämme.

Rakkauden virta – energiahoidossa sinulla on mahdollisuus päästä sellaiseen tilaan, jossa sinua voidaan auttaa päästämään irti juuri niistä ongelmista ja vaivoista, mitä sillä kertaa on mahdollista. Avautuminen tuntuu yleensä välittömästi helpottuneena olona, ilona ja keveytenä.

Tukkoisuus kuitenkin palaa usein ennen pitkää takaisin, mikäli sen aiheuttajaa ei hoideta. Hoidon aikana tai sen jälkeen saattaakin usein nousta esiin ajatuksia, tunteita tai tuntemuksia, jotka johdattavat ongelman alkulähteelle.

Parhaat tulokset saavutetaan yleensä siten, että hoitokertoja toistetaan riittävästi, hoidoissa havaittuja asioita tutkitaan ja esiin nousseita traumoja ja tunnelukkoja kohdataan ja poistetaan mahdollisuuksien mukaan.

Tällainen työskentely on hyvin tarpeellista esim. henkisessä kasvussa.

Rakkauden Virta Energiahoitojen hinnat:
Yksittäinen hoitokerta 69 € (75 min)

Viiden hoitokerran sarja 300€ (60€/kerta)

Kymmenen hoitokerran sarja 490 € (49€/kerta)

BodyMind Energy Balancing Method
Energiahoito

Luonnollinen, tehokas ja turvallinen menetelmä

Kärsitkö selkä- tai muista kivuista?
Tunnetko itsesi väsyneeksi, ahdistuneeksi, nuutuneeksi, stressaantuneeksi tai masentuneeksi?

BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä, joka auttaa monenlaisissa vaivoissa.

BodyMind Energy Balancing Method on Suomen enrgiahoitajat Oy:n kehittämä metodi ja olen heidän kouluttamansa energiahoitaja.

Hoitojen hinnat:
Yksittäinen hoitokerta 69 € (75 min)

Viiden hoitokerran sarja 300 € (60€/kerta)

Kymmenen hoitokerran sarja 490 € (49€/kerta)

TRE® -stressinpurkuliikkeet

Kiireisen ja stressaavan elämän pikapurkua myös kotiin

TRE® (Tension, Stress and Trauma Releasing Exercises) on kehon omaan neurobiologiseen palautumiskykyyn perustuva stressinpurkumenetelmä, joka rentouttaa ja aktivoi jännittynyttä kehoa.

Helposti opittava menetelmä edistää palautumista, lievittää lihasjännitystä, auttaa toipumaan stressistä ja purkaa traumoja. Keho pääsee purkamaan TRE:ssä tärinän ja liikkeen kautta kehon syviä jännityksiä sekä hermoston yli- että alivireyttä.

Menetelmän voi oppia yksilöohjauksessa tai TRE-aloituskurssilla, jonka jälkeen sitä voi tehdä kotona tai TRE ryhmätunneilla.

TRE soveltuu sinulle, jos omaat normaalin fyysisen ja psyykkisen kunnon. Menetelmää ei suositella raskaana oleville.

yksilökäynti: aloituskerta (90min) 95€

seuraava kerta: (60min) 69€

Kokoa ryhmä, jolloin aloituskurssin saa hintaan 69€/hlö (min 3 hlö, 120min)

seuraavat kerrat ryhmälle: 40€/hlö (min 3 hlö, 60min)

Rumpuhoito

Rentoutuminen solutasolla

Rumpuhoito vaikuttaa kehoon matalataajuisten ääniaaltojen välityksellä. Rummun värähtely kehon eri osissa vaikuttaa lihaksissa, aina solutasolla asti. Värähtelyt rentouttavat ja laukaisevat jännitystiloja. Rumpuhoidossa rummun syke rauhoittaa ja selkeyttää mieltä sekä poistaa stressiä, jännityksiä ja hermostuneisuutta. Hoidon aikana kehon stressihormonin määrä vähenee. Mitä vähemmän keho on stressitilassa, sitä paremmin se pystyy suojaamaan itseään sairauksia vastaan ja parantamaan itse itseään. Rumpuhoito luo mahdollisuuden kehon ja mielen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Rumpurentoutusta voidaan käyttää myös yhdistettynä muihin hoitomuotoihin sekä ennen tai jälkeen vallmennuksen helpottamaan syvempään tietoisuuden ja läsnäolon tilaan pääsemistä. 

Hinnat:
Rumpuhoito 69 € (60 min)

Viiden hoitokerran sarja 300 €

Kymmenen kerran paketti 490€

Lue lisää energiahoidoista

No posts