Energiahoidot

Rakkauden virta sinussa

Kaikki tässä maailmassa muodostuu enrgiasta. Erilaisten energioiden virtauksen voi oppia tuntemaan ja virtauksessa olevia häiriöitä voi oppia avaamaan eri tavoin.

Energiahoidossa työskentelen tuon energian kanssa. Luon tilan, jossa sinä voit päästää irti juuri niistä haasteista, vaivoista, käytösmalleista, sairauksista, kivuista, jne., joista olet valmis päästämään irti.

Vaikka energiahoidoilla voi saada apua moniin vaivoihin, niin takuuvarmaa parannusta ei voi luvata. Suosittelen kuitenkin käymään hoidoissa vähintään 3 kertaa. Tällä hoitomäärällä kehosta poistuu jo paljon fysiologista stressiä ja olo yleensä helpottuu.

Rakkauden virta energiahoito

Patojen avaaminen

Kun elämän energia virtaa meissä vapaana, kaikki sujuu. Keho parantaa ja korjaa itseään. Tunnemme olomme erinomaiseksi, energiseksi, onnelliseksi. Asiat elämässämme tapahtuvat synkroniassa. Hyödynnämme potentiaaliamme vaivattomasti. Kasvamme ja laajenemme. Nautimme olemassaolostamme.

Elämän energian vuolas virtaus meissä on luonnollinen olotila, mutta tukahdutamme ja patoamme virtausta monin tavoin. Kuinka päivittäin käytämme kehoamme, hengitämme, syömme, ajattelemme ja tunnemme vaikuttaa energian virtaukseen ja voi padota sitä. Traumat, pitkään jatkuneet pelot, stressi ja syvään uurtuneet ajatusmallit aiheuttavat usein energeettisiä solmuja, jotka ilmenevät henkisesti ja fyysisinä vaivoina sekä laajemmin elämässämme.

Rakkauden virta – energiahoidoissa sinulla on mahdollisuus päästä sellaiseen tilaan, jossa sinua voidaan auttaa päästämään irti juuri niistä ongelmista ja vaivoista, mitä sillä kertaa on mahdollista. Irti päästäminen ei välttämättä ole helppoa, vaan ihminen joutuu kokemaan ja tuntemaan uudestaan sisäänsä varastoituneet tunteet, tilanteet ja traumat. Jos tähän prosessiin on valmis, niin hoidoissa voidaan purkaa elämää rajoittavia kermisia yhteyksiä ja edellisten elämien traumoja, jotka vaikuttavat vielä meidän nykyisessä elämässämme.

Parhaat tulokset saavutetaan yleensä siten, että hoitokertoja toistetaan riittävästi, hoidoissa havaittuja asioita tutkitaan ja esiin nousseita traumoja ja tunnelukkoja kohdataan ja poistetaan mahdollisuuksien mukaan.

Tällainen energeettinen työskentely on hyvin tarpeellista esim. henkisessä kasvussa. Ihminen pääsee yleensä eteenpäin vain tiettyyn pisteeseen asti ja sen jälkeen voidaan tarvita ulkopuolisen apua. Myös elämän asettamat kriisitilanteet ovat sellaisia, joissa ulkopuolista apua voidaan tarvita.

Jos olet itse energiahoitaja, niin on hyvä ymmärtää, että myös energiahoitajien oma hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää. On pidettävä huolta omasta hyvinvoinnista, jotta energia asiakkaille kanavoituisi puhtaasti. Lisäksi jokainen energiahoitaja voi kehittyä yhä paremmaksi työssään ja levittää omaa rakkauttaan maapallolle yhä tehokkaammin, jos olet valmis panostamaan ja hoitamaan itseäsi sellaisilla energiahoidoilla, joissa voidaan poistaa karmisia esteitä ja edellisten elämien / rinnakkaistodellisuuksien kytköksiä. Tästä syystä myös itse käyn tällaisissa hoidoissa säännöllisesti!

Rakkauden Virta Energiahoitojen hinnat:
Yksittäinen hoitokerta 75 € (75 min)

Pitkä hoitokerta 111€ (120min)

Viiden hoitokerran sarja 345€ (69€/kerta)

BodyMind Energy Balancing Method
Energiahoito

Luonnollinen, tehokas ja turvallinen menetelmä

Kärsitkö selkä- tai muista kivuista?
Tunnetko itsesi väsyneeksi, ahdistuneeksi, nuutuneeksi, stressaantuneeksi tai masentuneeksi?

BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä, joka auttaa monenlaisissa vaivoissa.

BodyMind Energy Balancing Method on Suomen enrgiahoitajat Oy:n kehittämä metodi ja olen heidän kouluttamansa 3. tason energiahoitaja.

Hoitojen hinnat:
Yksittäinen hoitokerta 75 € (75 min)

Pitkä hoitokerta 111€ (120min)

Viiden hoitokerran sarja 345 € (69€/kerta)

3 kk:n Rakkauden

muutosvirta

Oletko valmis muutokseen?

Tuntuuko, että olet jumissa henkisen kasvusi kanssa? Pelottaako käydä asioita yksin läpi? Omat voimat eivät enää riitä tai olet umpikujassa. Kaikuuko päässä: ”Tulenko hulluksi?” ”Hukunko?” ”Apua, en jaksa!”

Tai onko elämässäsi turbulenssia? Monta muutosta ja voimavarat vähissä? Mikään ei tunnu onnistuvan?

Kolmen kuukauden Rakkauden muutosvirta auttaa sinua eteenpäin, enkä jätä sinua yksin pähkäilyinesi. Muutosvirtaan kuuluu:

  • Aloituskerta 120 min energiahoito
  • Lisäksi kolme energiahoitoa / kuukausi (yhteensä 9 kpl 75 min hoitoja)
  • Olen tukenasi myös hoitojen välissä!
  • 3 x 30min kaukohoitoa

Huom! Energiahoidoille, joista yksi hoidoista on 2h pitkä, tulee hintaa 59€ + 3 x 30 min kaukohoidot päälle eli vielä 90€ arvoinen lisäetu!!

Hinta kolmelle kuukaudelle: 590€ TAI 197€/kk

Hoidot yksittäin tulisivat maksamaan yhteensä 876€!

Eli 2h hoito: 111€, 9 x 75min hoito: 675€ ja 3 x 30min kaukohoito: 90€

Säästät siis 286€!!

Tämä paketti ei ole myynnissä netin kautta, vaan ota minuun yhteyttä viestillä tai varaa ilmainen 30min konsultointisessio ja sovimme hoitopäivät ja maksusuunnitelman (monessako erässä laskutan). Hoitojen välillä oleva tuki tulee sinulle silloin, kun sitä tarvitset ja mahdolliset zoom/puhelin/hoitoajat sovitaan viesteillä.

Ryhmäkaukohoidot toteutetaan maanantaisin klo 21.00 – 21.30. Voit ilmoittautua mukaan maksamalla hoidon hinnan 15€ (ensikertalaisille hoito maksaa 1€). Klikkaa tekstin alla olevaa kuvaketta päästäksesi ostamaan tuotteen. Tuotekuvauksessa on myös ohje, miten maksat hoidon pankkisiirrolla.

Ryhmäkaukohoitojen tarkoituksena on välittää energiaa, joka tulee jokaisen korkeimmaksi parhaaksi ja sielunsuunnitelman mukaisesti. Tämä energia tulee pyyteettömästä rakkaudesta.

Voit miettiä ennen hoidon vastaanottamista, mihin tarkoitukseen vastaanotat energiaa. Tämä ei ole mitenkään välttämätöntä, mutta voi auttaa sinua vastaanottamaan parannusta juuri sinulle ajankohtaiseen asiaan, vaivaan, sairauteen, traumaan, käytösmalliin, jne.

Hinta ensikertalaisille: 5€

Perushinta hoidolle: 15€

TRE® -stressinpurkuliikkeet

Kiireisen ja stressaavan elämän pikapurkua myös kotiin

TRE® (Tension, Stress and Trauma Releasing Exercises) on kehon omaan neurobiologiseen palautumiskykyyn perustuva stressinpurkumenetelmä, joka rentouttaa ja aktivoi jännittynyttä kehoa.

Helposti opittava menetelmä edistää palautumista, lievittää lihasjännitystä, auttaa toipumaan stressistä ja purkaa traumoja. Keho pääsee purkamaan TRE:ssä tärinän ja liikkeen kautta kehon syviä jännityksiä sekä hermoston yli- että alivireyttä.

Menetelmän voi oppia yksilöohjauksessa tai TRE-aloituskurssilla, jonka jälkeen sitä voi tehdä kotona tai TRE ryhmätunneilla.

TRE soveltuu sinulle, jos omaat normaalin fyysisen ja psyykkisen kunnon. Menetelmää ei suositella raskaana oleville.

Tällä hetkellä otan vain yksilöasiakkaita. Jos haluat varata TRE:tä ryhmälle, niin ota minuun yhteyttä ja sovitaan ajasta ja paikasta.

yksilökäynti: aloituskerta (90min) 90€

seuraava kerta: (60min) 60€

Kokoa ryhmä, jolloin aloituskurssin saa hintaan 69€/hlö (min 3 hlö, 90-120min)

seuraavat kerrat ryhmälle: 40€/hlö (min 3 hlö, 60min)

Naisten trauma- ja karmapurku -kurssi

Valon lisäämistä parantamalla traumoja ja karmakytköksiä

Oletko huomannut, että välillä on helppoa olla ”korkeissa värähteissä” ja sitten kolahdat takaisin arkitodellisuuteen? Meidän syvät haavat, traumat ja kytkökset muihin ihmisiin, sukuumme sekä edellisiin elämiin, saavat aikaan sen, että emme voi olla jatkuvasti linjassa korkeimman itsemme kanssa.

Täytyy tapahtua kytkösten parannusta syvällisesti, jolloin auramme ”mustat kohdat” paranevat ja muuttuvat ”valoksi”. Näin koko auramme alkaa loistaa kirkkaammin, valo lisääntyy ja värähtelymme pysyy korkeana. Tällöin vedämme puoleemme tätä samaa korkeavärähteistä energiaa omaavia ihmisiä, tapahtumia, ym. ja elämämme alkaa kulkea sielunflow:ssa.

Vaikeuksia elämän polulla aina löytyy. Niistä emme koskaan pääse kokonaan eroon, sillä niiden avulla tapahtuu kasvua ja ymmärryksen laajenemista. Emme siis koskaan tule olemaan ilman vaikeuksia, mutta parannettuamme haavojamme ja kytköksiämme, voimme kohdata vaikeudet paremmin ymmärryksestä, hyväksynnästä ja rakkaudesta käsin.

Haavojen paraneminen ja kytkösten purku ei tapahdu sormia napsauttamalla tai puskemalla parantavaa energiaa ihmiseen. Ihmisen on itse käytävä läpi tuskaiset kohdat, tunnettava ne ja oltava valmis päästämään irti. Ilman omaa ”varjotyöskentelyä” mitään ei tapahdu. Tai tapahtuu vain hetkeksi ja sitten taas ollaan aloituspisteessä.

Jos olet valmis tähän työskentelyyn, niin nyt sinulla on mahdollisuus tulla tekemään sitä turvallisessa naisryhmässä. Olen tukenasi tällä paranemisen matkalla kaikella oppimallani ja kokemallani viisaudella. Minun tukenani on henkimaailma, joka ohjaa minua lempeästi ja auttaa minua pitämään yllä parantumisen tilaa tapaamisten aikana. Koko ryhmän energia tukee prosessia ja siksi ryhmä pysyy samana koko kurssin ajan.

Tapaamisia on kuutena perättäisenä tiistaina klo 17.30 – 20.30 ja kokoonnumme Toisintekijöiden joogasalissa Lahdessa. Kurssin aikana teemme energeettistä työtä katkaistaksemme meitä alas vetävät kytkökset.

Illoissa käytetään apuna mm. erilaisia energiatyöskentelytapoja, kuten ryhmäenergiahoitoja ja rumpuhoitoja. Tämän lisäksi illoissa käytetään jakopiiriä, tanssia, meditaatiota, konstellaatio tyyppistä työskentelyä, Tantrisia harjoituksia, TRE:tä, EFT:tä, jne.

Tämä voi olla alku kokonaisvaltaiselle paranemiselle ja itsensä kohtaamiselle!

1. ilta: 10.1.2023 Tutustuminen ja vertikaaliset kytkökset toisiin ihmisiin

2. ilta: 17.1. Haitallisten käytösmallien purkua

3. ilta: 24.1. Kytkökset lapsuuden traumoihin ja niiden energiaparannus

4. ilta: 31.1. Kytkökset sukukarmaan äidin puolella ja niiden energiaparannus

5. ilta: 7.2. Kytkökset sukukarmaan isän puolella ja niiden energiaparannus

6. ilta: 14.2. Kytkökset edellisiin elämiin / rinnakkaistodellisuuksiin ja niiden energiaparannus

AIKA: klo 17.30 – 21.30

PAIKKA: Toisintekijöiden joogasali (Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti)

HINTA: 280€
ennen 1.1.2023 ilmoittautuneille 240€

ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostilla katri@rakkaudenvirta.fi

Ilmoittautumisviestissä tulee olla seuraavat tiedot: koko nimi, osoite, puhelinnumero. Lisäksi mahdolliset yritystiedot, jos haluat laskun yrityksesi nimiin.

Saat vastausviestissä laskun 80€:n varausmaksusta, jonka maksamalla varmistat paikkasi kurssille. Varausmaksua ei palauteta, mutta voit siirtää osallistumisesi jollekin toiselle. Ilmoita tästä minulle mahdollisimman nopeasti. Loppusumman (160€) eräpäivä on 2.1.2023. Jos varaat paikkaasi vasta uuden vuoden jälkeen, niin veloitan koko maksun (280€) kerrallaan. (Kurssi on mahdollista maksaa myös tällöin kahdessa erässä, jos siitä erikseen sovitaan.)

Jos ryhmä peruuntuu ohjaajasta johtuvista syistä tai ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia (min 10 hlö), niin varausmaksu palautetaan. Jos et pääsekään osallistumaan johonkin iltaan sairauden takia, niin sairaustodistusta vastaan otan sinut yksityiseen 75min energiahoitoon, jossa voimme purkaa kyseisen illan kytkökset.

Lue lisää energiahoidoista